آزمایشگاه تحقیق و توسعه

واحد تحقیق و توسعه شرکت پریس با بهره گیری از یک کادر بسیار توانمند در زمینه های فرایند مواد غذایی ، تغذیه و شیمی و با همکاری با معتبرترین دانشگاه های کشور فعالیت خود را از سال 1385 آغاز نموده است.

این واحد با تمرکز ویژه بر راه حل های استراتژیک در توسعه و بهبود مستمر شرکت از طریق انجام پروژه های کلان به توسعه محصولات و فرایند های این صنعت ایفای نقش می نماید. مهمترین تحقیقات و خدمات  این واحد به طور عمده در زمینه های:

  • مطالعه و توسعه محصولات جدید متناسب با نیاز های مصرف کنندگان
  • ارائه مقالات علمی در کنفرانس ها و مجلات معتبر داخلی و بین المللی
  • ارائه مقالات علمی در کنفرانس ها و مجلات معتبر داخلی و بین المللی
  • بررسی و مطالعه تکنولوژی های جدید در زمینه فرآوری محصولات غذایی
  • انجام پروژه های زیست محیطی جهت کاهش ضایعات و حفظ محیط زیست
  • بررسی و بهبود روشهای تولید جهت تولید محصولی سالم و با کیفیتی بسیار بالا
  • طراحی بسته بندی های محصولات  متناسب با قوانین FDAامریکا و قوانین اتحادیه اروپا
  • شناسایی و انتخاب بهترین مواد اولیه داخلی و خارجی جهت بهبود مستمر کیفیت محصولات
  • توسعه بازار جهت استفاده از فلیک و پودر سیب زمینی در سایر صنایع با رویکردهای بهبود کیفیت محصولات و رقابت پذیری بیشتر
  • تحقیق پیرامون بهبود مستمر ارزش غذایی محصولات و بهبود روشهای تولید جهت حفظ ارزش غذایی و ارائه محصولات سالم به مصرف کنندگان

شرکت فراورده های سیب زمینی پریس

  آدرس کارخانه : شهرک صنعتی مبارکه، فازدوم، خیابان پنجم، پلاک 1، صنایع غذایی پریس

   کدپستی : 34811-84861

   تلفن : 9-52373067-031

   فاکس : 52373549-031

شرکت پخش بهنگام آوران فراگیر

  دفتر تهران : تهران، کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج، خیابان 10، پلاک 23

   تلفن : 6-44543375-021

   فاکس : 44553377-021

  پست الکترونیک : info@parisfoodco.com