طرز تهیه پودر سیب زمینی

 مصرف کننده گرامی ، در اینجا طرز تهیه چند غذا با پرک سیب زمینی پریس آورده شده است.

  1. کوکوی سیب زمینی (برای 3 نفر) :

    ابتدا 6 قاشق غذا خوری پرک سیب زمینی پریس را داخل ظرفی ریخته و یک لیوان آب ولرم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا به شکل پوره در آید. سپس 2 عدد تخم مرغ به پوره حاصله بیافزایید و خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید پیاز ، نمک و ادویه به آن اضافه کنید. مخلوط بدست آمده را به شکل دلخواه در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.

  2. پوره سیب زمینی :

    مقدار 12 قاشق غذا خوری (100 گرم) از پرک سیب زمینی پریس را با 2/5 تا 3 لیوان سر خالی (600-550 میلی لیتر) آب یا شیر ولرم مخلوط کرده و خوب بهم بزنید تا حالت کلوخه ای پیدا نکند و یکنواخت شود. در صورت تمایل می توانید به پوره بدست آمده مقداری کره و ادویه های دلخواه اضافه کرده و میل نمایید. جهت استفاده از پوره برای تهیه کتلت ، الویه و ... میزان آب یا شیر اضافه شده کمتر می گردد؛ یعنی تقریباً 1/5 تا 2 لیوان سر خالی (400-350 میلی لیتر).

  3. سالاد الویه :

    ابتدا 100 گرم پرک سیب زمینی پریس را با 400 میلی لیتر آب خوب مخلوط کرده و کنار می گذاریم. سپس 1 سینه بزرگ مرغ و 4 عدد تخم مرغ پخته شده را به صورت ریز خرد کرده یا رنده می کنیم. سپس این مواد را با پوره آماده شده از قبل مخلوط کرده و 100 گرم نخود سبز و 200 گرم خیار شور خرد شده را اضافه می کنیم. برای سس سالاد ، 1 لیوان سس مایونز را با نصف استکان آبلیمو ، نصف لیوان روغن زیتون ، نمک و فلفل به مقدار لازم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم. خوب هم می زنیم تا همه مواد مخلوط شوند. سالاد الویه ما آماده است.

  4. مرغ سوخاری با پرک سیب زمینی :

    مواد لازم : مرغ تکه شده 1 عدد ، کره آب شده 3 قاشق غذا خوری ، پرک سیب زمینی پریس نصف لیوان ، نمک نصف قاشق چای خوری ، فلفل نصف قاشق چای خوری ، پودر پیاز نصف قاشق چای خوری.
    ابتدا فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. ادویه ها را با پرک سیب زمینی پریس مخلوط کرده و قطعات مرغ را داخل کره آب شده زده ، سپس به مخلوط فلیک و ادویه ها وارد کنید و بعد قطعات را روی سینی که از قبل چرب شده قرار دهید و برای 60 دقیقه در فر بگذارید تا کاملاً طلایی شود.

  5. تهیه برگر مرغ ، گوشت ، ماهی با پرک سیب زمینی :

    می توان پرک سیب زمینی پریس را به میزان دلخواه به گوشت ، مرغ یا ماهی چرخ کرده اضافه نموده و سپس در ماهی تابه در اشکال مختلف سرخ کرد. استفاده از پرک سیب زمینی در این مواد باعث بالا بردن کیفیت طعم و رنگ و در نهایت افزایش تردی این غذاها می شود.

  6. کتلت (برای 5 نفر) :

    ابتدا 6 قاشق پرک سیب زمینی پریس را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده ، به آن 1 عدد تخم مرغ و یک عدد پیاز رنده شده اضافه کنید. 500 گرم گوشت چرخ کرده را همراه با ادویه های دلخواه کاملاً با این مواد مخلوط کرده تا یکنواخت شود. سپس کتلت را به اشکال دلخواه در داخل روغن سرخ کنید.

  7. کوکوی گوشت (برای 5 نفر) :

    ابتدا 400 گرم گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده و سپس کمی رب گوجه فرنگی به آن افزوده و داخل ماهی تابه تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود. سپس 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به هم زده ، 3 قاشق غذا خوری پرک سیب زمینی پریس به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. مخلوط گوشت آماده را به همراه ادویه های دلخواه به آن اضافه کرده و در ماهی تابه روغن داغ بریزید. بعد از چند دقیقه آن را زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

  8. کوکو سیب زمینی و سبزیجات :

    ابتدا یک عدد پیاز را خرد کنید و داخل مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف قاشق رب گوجه فرنگی و نصف لیوان نخود فرنگی را اضافه کنید. کمی تفت دهید ، سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود. 75 گرم پرک سیب زمینی پریس را داخل کاسه ای بریزید و با 350 تا 400 سی سی آب 60 درجه مخلوط کنید. سپس تخم مرغ مخلوط نخود و فلفل دلمه ای ، نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کوکو یکدست شود. داخل ماهی تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. از مایه کوکو مقداری بردارید و کف دست تان شکل دهید سپس داخل روغن بگذارید تا سرخ شود. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.

  9. استفاده از پرک سیب زمینی پریس جهت غلیظ کردن و بهبود طعم انواع سوپ ، خورش ، آبگوشت :

    پرک سیب زمینی را می توان به مقدار دلخواه با توجه به میزان آب غذا در حین پخت به آن اضافه کرد تا در پایان لعاب مناسبی در غذا ایجاد شود.

  10. استفاده از پرک سیب زمینی پریس در تهیه نان، کیک، شیرینی و خمیر پیتزا :

    پرک سیب زمینی را می توان به نسبت 5 تا 8 درصد وزنی آرد سفید با خمیر نان یا پیتزا و مایه کیک یا شیرینی کاملاً مخلوط نمود. این امر باعث بهبود طعم ، رنگ و زمان ماندگاری آبی محصولات شده و بیات شدن آنها را به تأخیر می اندازد.

شرکت فراورده های سیب زمینی پریس

  آدرس کارخانه : شهرک صنعتی مبارکه، فازدوم، خیابان پنجم، پلاک 1، صنایع غذایی پریس

   کدپستی : 34811-84861

   تلفن : 9-52373067-031

   فاکس : 52373549-031

شرکت پخش بهنگام آوران فراگیر

  دفتر تهران : تهران، کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج، خیابان 10، پلاک 23

   تلفن : 6-44543375-021

   فاکس : 44553377-021

  پست الکترونیک : info@parisfoodco.com